voor 4 personen
Ingrediƫnten:
- 850 g kalfsragout
- 1 sinaasappel (niet bespoten)
- groenten zoals wortel, raap, kleine uitjes en een beetje selder
- 400 g tagliatelle of penne
- 1/2 liter kalfsfond
- 17 cl Beaufortbier
- 2 el room
- 75 g boter salie, tijm en een beetje koriander
Bereiding:
- Laat het kalfsvlees zachtjes kleuren in boter, bevochtig met de fond, het bier en voeg de kruiden toe.
- Laat op een zacht vuurtje sudderen tot het vlees bijna gaar is, voeg dan de gesneden groenten toe en laat verder garen. Als de ragout gaar is voeg dan de room toe.
- Kook de tagliatelle in water samen met de fijngesneden zeste van de sinaasappel.
- Warm de boter met het sap van de sinaasappel op en laat even inkoken tot het een beetje stroperig wordt. Voeg de afgegoten pasta en zeste toe en laat even samen opwarmen.